FAQ's

Frequently Asked Questions

Hol használhatóak az elkészült image fotók?


Számtalan helyen. A közösségi médiában, ahol akár Instagram posztok, akár story-k formájában közzé tudjátok tenni a csapatotok tagjait, vagy a munkafolyamatokat. Megfelelő felhasználás lehet még a cégetek weboldala, ahol mondjuk landoló oldalakra tudtok beilleszteni pár jól elkapott fotót. A felhasználásnak tényleg csak a kreativitás szab határt.
Biztos megéri ennyi pénz elköltenünk céges image fotókra?


Ezt egész biztosan állíthatom, hogy igen. A prémium minőségű fotók mindig befektetésként működnek. Ha megnyerőek a rólatok készült képek, mérhetően több vásárlótok lesz, több partner fog Titeket választani. A cégek akikkel együtt dolgozom, mind úgy értékelik a közös munkát, hogy az egyik legjobban megtérülő költésük volt a fotózásra szánt összeg.
Egy nap alatt hány fotó elkészítése az ideális?


Ezt a fenti Árak résznél el tudod olvasni, hogy a csomagok hány fotót és hány órás fotózást tartalmaznak.
Milyen előnyökkel jár, ha megfelelően elkészített céges image fotókat használunk?


Ha betekintést engedtek a kulisszák mögé, és megmutatjátok a cégetek mögött rejlő csapatot, munkát, kitartást, az hatalmas vevői elkötelezettséget eredményez. Mi emberek nem a számokra, a referenciákra, vagy az eredményekre vagyunk kíváncsiak, hanem a történetre, az emberi oldalra, amivel tudunk kapcsolódni. A megfelelő céges image / storytelling fotók tehát nagyban képesek megnövelni az értékesítéseitek számát, ez a legnagyobb előnye ezeknek a fotóknak.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például, ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Stúdióban vagy helyszíni kivonulással dolgozol?


A céges image fotók mindig külső helyszínen készülnek, hogy a legautantikusabbak legyenek. A cél az, hogy megmutassunk Titeket, hogy hogy dolgoztok, kik is vagytok Ti.
Mennyibe kerül a céges image fotózás, mik az árak?


Három csomagom közül tudsz választani céges image fotózás terén. A legkisebb 119.990Ft.-ba kerül, ami 4 órás fotózást tartalmaz, a középső 199.990Ft.-, ami 8 órás fotózást takar, illetve van a legnagyobb csomagom, ami 279.990Ft.-, ez 12 órás rendelkezésre-állást takar.